Kryeministri në largim Ramush Haradinaj këtë vikend ka vendosur ta largojë mendjen nga politika dhe ta kalojë ditën në natyrë. " />

Ramush Haradinaj largë nga politika – Ngjitet bjeshkëve të Ishtedimit

Ramush Haradinaj largë nga politika – Ngjitet bjeshkëve të Ishtedimit

Kryeministri në largim Ramush Haradinaj këtë vikend ka vendosur ta largojë mendjen nga politika dhe ta kalojë ditën në natyrë.

Kësaj të shtune, Haradinaj ka dalur për të vrapuar në bjeshkët e Ishtidimit.

Haradinaj ka ndarë disa fotografi në profilin e tij zyrtar në Facebook.

“Ditë e bukur sot për vrapim në shtigje të gjata, në Bjeshkët e Ishtedimit”, ka shkruar Haradinaj.