Artikull i sponsorizuar

RcCola merr çmimin “QualityAward”

RcCola merr çmimin “QualityAward”

Kompania e njohur e pijeve “Fluidi” ka marë çmimin për kualitetin e pijes   më të mirë “QualityAward”.
Këtë e kanë bërë të ditur përfaqësuesit e kësaj kompanie, e cila ofron llojllojshmëri të pijeve me licencë ekskluzive për prodhimin dhe distributimin ebrendit amerikan, RoyalCrownColaInternational.

RoyalCrownColaInternational lindi nga përpjekjet e një farmacisti të ri në Columbus, Gjeorgji, SHBA në vitin 1905, i cili kishte synim të ishte ikonë amerikane.

RoyalCrownColaInternational mbajti të njëjtën frymë tërisisë që ngathemelimi i saj që para një shekull dhe u rrit aq i suksesshëm saqë u bë pjesë e kulturës popullore botërore.

Rrugëtimin e  suksesit e ka vazhduar kompania e njohur e prodhimeve te pijeve Fluidi në Kosovë.