Reagimi i tretë i Metës: Ndaloni dhunën

Reagimi i tretë i Metës: Ndaloni dhunën

Për të tretën herë Presidentit të Republikës, Ilir Meta reagoi në lidhje me agravimin e protestës të thirrur nga opozita.

Meta bën thirrje për distancimin nga aktet e dhunës.

Ndërsa për policinë të evitojë përdorimin e panevojshëm të dhunës ndaj protestuesve.

“I bëj thirrje sërish të gjithë individëve që të distancohen nga aktet e dhunës dhe Policisë së Shtetit të ruajë qetësinë dhe të evitojë përdorimin e panevojshëm të dhunës ndaj protestuesve”, thekson Meta.