Reagon FFK, publikon procesverbalin nga Kuvendi i Jashtëzakonshëm dhe letrën e UEFA në mbështetje të Ademit

Reagon FFK, publikon procesverbalin nga Kuvendi i Jashtëzakonshëm dhe letrën e UEFA në mbështetje të Ademit

Federata e Futbollit të Kosovës ka lëshuar një komunikatë me anë të cilës dëshiron të bëjë sqarim rreth situatës së krijuar për mandatin e kreut të FFK-së, Agim Ademi.

Pas shpalljes së kandidaturës për kryetar nga Arianit Ahmeti dhe akuzave të tij për shitjen e biletave, FFK në sajtin e saj zyrtar ka publikuar procesverbalin e Kuvendit të Jashtëzakonshëm Zgjedhor dhe shkresën zyrtare të UEFA-s për mandatin e Ademit. Më shumë në Insport.