Reagon Lidhja Demokratike e Kosovës: Pretendimet e deputetit Gazmend Gjyshinca për sulm fizik u hodhën poshtë

Reagon Lidhja Demokratike e Kosovës: Pretendimet e deputetit Gazmend Gjyshinca për sulm fizik u hodhën poshtë

Ka reaguar Lidhja Demokratike e Kosovës në  lidhje me incidentin e djeshëm mes deputetit të  Vetëvendosjes, Gazmend Gjyshinca, dhe atyre të  Lidhjes Demokratike të  Kosovës, Kujtim Shala dhe Arben Gashi.

Në  komunikatën e LDK-së, për media thuhet në  video incizimin e sotshëm ku shihet një  bisedë  mes kolegësh dje na u shndërrua në  histeri dhe akuzë  për sulm fizik, njofton Insajderi.

Më  pas në  LDK e hedhë  poshtë  pretendimin për sulm fizik duke thënë  se në  videon e paraqitur shihet qartë  gjithçka dhe LDK-ja shpreh konsideratë  për publikimin e asaj video.

LDK-ja është  parti e lirive dhe e mendimit ndryshe pë r dallim nga grupe tjera që  përmes shpifjeve duan që  të  fitojnë  poena politik, është  thë në  në  fund të  komunikatës së  tyre për media.