Real Madrid po vjen në Kosovë?!

Real Madrid po vjen në Kosovë?!

Klubi më i trofeshëm në Evropë, Real Madrid, do të sjellë trajnerët e akademisë së klubit për zhvillimin dhe zbulimin e talentëve të rinj në Kosovë, transmeton Insajderi.

Real Madrid Foundation Clinic do të qëndrojë për pesë ditë në vend.

Të gjitha ushtrimet dhe përgatitjet e talentëve të rinj do të bëhen në stadiumin “2 korriku” në kryeqytet.

Ky fundacion nga klubi mbretëror ka seli në shumë vende botërore./insajderi.com