Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Oiver Derkov" />

Referendumi në Maqedoni: Deri në ora 18:30, kanë votuar 34%

Referendumi në Maqedoni: Deri në ora 18:30, kanë votuar 34%

Komisioni Shtetëror Zgjedhor në Maqedoni njofton se ka numëruar rreth 85% të votave që kanë votuar deri në orën 18:30.

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Oiver Derkovski raportoi për daljen e votuesve ku tha se është 34% ose rreth 519 mijë qytetarë.

Derkovski ka thënë se Likova kryeson me më së shumti dalje të votuesve.

Të drejtën për të votuar në referendum në Maqedoni kishin 1.806.336 votues, të regjistruar në Listën Zgjedhore.

Ata i janë përgjigjur pyetjes: A jeni për anëtarësim në NATO dhe BE me pranimin e marrëveshjes mes Maqedonisë dhe Greqisë?