Regjistrohet shifra më lartë e rasteve me COVID-19 që nga fillimi i vitit 2021

Regjistrohet shifra më lartë e rasteve me COVID-19 që nga fillimi i vitit 2021

Gjashtë të vdekur e 730 infeksione me COVID-19 është bilanci njëzetekatër orësh në Kosovë.

Kjo është shifra më e lartë gjatë vitit 2021 e rasteve me COVID-19 të regjistruara brenda një dite.

Personat që ndërruan jetë janë nga Gjilan 1 rast (76 vjeç), Prishtinë 2 raste (80, 87 vjeç), Gjakovë 1 rast (79 vjeç), Viti 2 raste (74, 16 vjeç).

Numri i vdekjeve arriti në 1.688, përcjell Insajderi.

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik gjatë ditës së fundit raportoi edhe për 515 të shëruar.

Tashmë numri total i të shëruarve është 63.892, ndërsa i rasteve 76.110 – që nga 13 marsi kur shpërtheu pandemia.

Rastet aktive momentalisht janë 10.530.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 201 raste, Prizren 63 raste, Pejë 53 raste, Gjakovë 47 raste, Mitrovicë 41 raste, Fushë-Kosovë 40 raste, Lipjan 38 raste, Podujevë 38 raste, Gjilan 35 raste, Ferizaj 28 raste, Kamenicë 26 raste, Vushtrri 22 raste, Obiliq 20 raste, Viti 12 raste, Istog 9 raste, Drenas 8 raste, Klinë 8 raste, Graçanicë 7 raste, Rahovec 7 raste, Deçan 6 raste, Skenderaj 6 raste, Shtime 4 raste, Suharekë 4 raste, Malishevë 3 raste, Kaçanik 2 raste dhe me nga një rast komunat Dragash dhe Hani i Elezit. /Insajderi.com