Reja e Remzies rrezikon shumë për një foto

Reja e Remzies rrezikon shumë për një foto

Gëzime Krasniqi, që u bë e njohur brenda nate, sapo doli përkrah djalit të këngëtares së njohur Remzie Osmani, është në muaj të mjaltit, shkruan “Kosovarja”.

Çifti i ri, Gëzimja dhe Hami, gjendet në SHBA dhe momentalisht janë në Broklin, nga ku edhe kanë publikuar fotografi.

Gezimja e Hami, për ndjekësit e tyre ne rrjete sociale, kanë lansuar shumë foto nga pushimet përtej oqeanit.