Reperi shqiptar Azet, jep një porosi dedikuar nënave

Reperi shqiptar Azet, jep një porosi dedikuar nënave

Ai është një ndër reperët më të famshëm jo vetëm ndër shqiptarët, por edhe te shteti gjerman.

Azet, ka qenë mjaft aktiv gjatë gjithë vitit të kaluar me këngë të reja dhe koncerte të ndryshme.

Këngëtari është mjaft aktiv edhe në rrjetet sociale teksa po sjell imazhe, video dhe mesazhe që kanë të bëjnë me përditshmërinë.

Së fundi, artisti ka lënë një porosi për të gjithë fansat dhe njerëzit teksa i dedikohet përkushtimit ndaj nënave.

Ai Instagram ka shkurar se është e rëmdësishme koha, thirre nënën çdo ditë të jetës.

“Nuk ka rëndësi sa i zënë je, nuk ka rëndësi ku je, kurrë mos e harro një gjë, thirre nënën çdo ditë”, ka shkruar ai.

Ndryshe, reperi është duke punuar në projekte të reja muzikore që do t’i sjell gjatë ditëve në vijim.