“Respektimi i drejtave të njeriut nga qeveria është mjet për paqe”

“Respektimi i drejtave të njeriut nga qeveria është mjet për paqe”

Ambasadori i SHBA-së në Prishtinë, Greg Delawie, ka thënë se qeveritë që respektojnë të drejtat e qytetareve të tyre, mbesin mjeti më i mirë për prosperitet, lumturi njerëzore dhe paqe.

“qeveritë që respektojnë të drejtat e qytetareve të tyre, mbesin mjeti më i mirë për prosperitet, lumturi njerëzore dhe paqe”.

Këtë koment ai e ka bërë në Twitter, ku ka bërë thirrje që të lexohet raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit për vitin 2017, për Kosovën.