Restoranti i të famshmit “Salt Bae” mbyllet pas një mori shkeljesh

Restoranti i të famshmit “Salt Bae” mbyllet pas një mori shkeljesh

Nusret Gökçe – kasapi turk, kuzhinieri dhe një personash i njohur në internet si Salt Bae – hapi një degë në Boston të steakhouse-së së tij, Nusr-et, më 18 shtator, njofton Insajderi.

Të shtunën, me 26 Shtator, Boston mbylli restorantin në mënyrë që të adresonte një numër shkeljesh të pretenduara. Të dy Bordi i Licencimit dhe Departamenti i Shërbimeve Inspektuese janë në këtë çështje, me akuza që përfshijnë “dështimin e vazhdueshëm dhe të përsëritur për t’iu përmbajtur standardeve të sigurisë publike COVID-19”, për të mos përmendur hapjen pa leje shëndetësore dhe dy daljet e bllokuara të zjarrit.

Menaxhmenti i Nusr-et do të marrë pjesë në një seancë dëgjimore virtuale me Bordin e Licencimit në 29 Shtator. (Çështjet e ISD tashmë janë adresuar.)

Pamjet e eventit të hapjes të postuara në mediat sociale dhe një shumëllojshmëri ankesash në shërbimin e qytetit 311 paraqesin një turmë të mbipopulluar njerëzish, pa distancë sociale dhe punëtorët e stafit në restorant punonin pa maska. /Insajderi.com

Burimi: Boston Eater