Rezultatet në Kaçanik dhe Hanin e Elezit

Rezultatet në Kaçanik dhe Hanin e Elezit

Janë numëruar 100% të votave në Kaçanik, përcjell Insajderi.

Lëvizja Vetëvendosje ka arritur të fitojë 57.95% apo 8.759 të votave.

E dyta është Partia që qeverisë në këtë komunë, me 4.416 vota apo 29.21%.

Lidhja Demokratike e Kosovës, ka fituar 6.83% apo 1.033 të votave.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, 2.59% apo 393 vota. NISMA Socialdemokrate ka marrë 388 vota apo 2.57%.

Në Hanin e Elezit, Lëvizja Vetëvendosje ka arritur 53.06% apo 1950 vota.

E dyta, Partia Demokratike e Kosovës 969 apo 26.37%.

Lidhja Demokratike e Kosovës 6.45% apo 237 vota.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, 7.51% apo 276 vota, ndërsa NISMA 197 vota apo 5.36%. /Insajderi.com