Rezultatet në Vushtrri, Lipjan dhe Obiliq dhe Fushë Kosovë

Rezultatet në Vushtrri, Lipjan dhe Obiliq dhe Fushë Kosovë

Kur janë numëruar 100% të votave në Vushtrri po fiton Lëvizja Vetëvendosje me 60.08% apo 19.471 vota, përcjell Insajderi.

Pasuar nga Partia Demokratike e Kosovës me 6.526 apo 20.15%

Lidhja Demokratike e Kosovës e cila qeverisë me këtë komunë, ka marrë 10.34% apo 3.350 vota.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 2.62% apo 850 vota dhe NISMA Socialdemokrate 526 vota apo 1.62%.

Në Lipjan, janë numëruar 97.34% të votave dhe VV ka marrë 47.32% apo 12.571 vota.

Partia Demokratike e Kosovës 21.06 apo 5.596 vota, ndërsa Lidhja Demokratike e Kosovës 5.539 apo 20.85%.

AAK 2.39%, ndërsa NISMA 2.49%, 634 përkatësisht 662 vota.

Në Obiliq, ka fituar Lëvizja Vetëvendosje me 52.57% apo 6.002 vota.

Kur janë numëruar 100% të votave AAK ka marrë 15.27% apo 1.744 vota.

PDK ka 10.70% apo 1.222 vota, ndërsa LDK 1.108 apo 9.70%.

NISMA Socialdemokrate 99 vota apo 0.87%.

Në Fushë Kosovë ka fituar Lëvizja Vetëvendosje me 55.57% apo 9.854 vota.

Lidhja Demokratike e Kosovës 2.992 apo 16.87%

Partia Demokratike e Kosovës 13.21% apo 2.342 vota.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 401 vota apo 2.26%. Ndërsa, NISMA Socialdemokrate 2.01% apo 357 vota. /Insajderi.com