Anija e mallkuar e Titos...

26.11.2017 12:28

Rezultati i deritashëm i rinumërimit të votave për Rahovecin

26.11.2017 12:37
Rezultati i deritashëm i rinumërimit të votave për Rahovecin

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve janë duke u rinumëruar kutitë nga tri vendvotime për komunën e Rahovecit.

Kur janë numëruar dy vendvotime, vazhdon të prijë kandidati i AAK-së për kryetar, Smajl Latifi, njofton Klan Kosova.

Deri tash Latifi ka 375 vota, karshi Idriz Vehapit të PDK-së që ka 228 sish.