Rihanna flet për transformimin e jashtëzakonshëm të Adele

Rihanna flet për transformimin e jashtëzakonshëm të Adele

Rihanna ka folur për transformimin e jashtëzakonshëm të humbjes së peshës së shoqes së saj Adele.

Këngëtarja dhe sipërmarrësi, 32, tha se ylli Hello, gjithashtu 32, dukej “i pabesueshëm” si para ashtu edhe pasi ajo arriti të humbasë një shtatë gur të pabesueshëm.

Por, shtoi Rihanna, ajo është shumë e lumtur kur pa shoqen e saj që dukej kaq “e sigurt dhe e kënaqur” pasi miratoi një regjim rigoroz të shëndetit.

“Adele dukej e mrekullueshme para transformimit dhe ajo duket e mrekullueshme tani”, tha me entuziazëm Rihanna, “por ju mund ta shihni se sa e lumtur duket ajo tash”.

“Është e qartë që transformimi ishte për të dhe jo për t’i bërë përshtypje askujt  dhe unë jam thjesht e lumtur që shoqja ime duket kaq e sigurt dhe e kënaqur”.

Rihanna dhe Adele kanë qenë mikesha të ngushta për një dekadë tani, që në 2012 kur Rihanna ishte në ceremoninë e BRIT në Londër për të “ndjekur Adele”.

“Nuk kishte të bënte asgjë me çmimet apo performancën”, qeshi ajo, “për mua ishte thjesht të shihja përsëri Adele.

“Ajo nuk e di thellësinë e dashurisë time. Ajo nuk e ka idenë. Albumi i fundit i saj më foli aq shumë”.

Dhe Adele ngjajshëm e vlerëson dhe don aq shumë Rihanna-n, sa shkroi një ese të shkurtër për revistën Time: “Në të vërtetë nuk e mbaj mend herën e parë që u takova me Rihanna; ndoshta isha e mpirë nga tronditja e saj”./Insajderi.com

Mirror