Rihanna shpenzon 1 milion dollarë në vit vetëm për flokët e saj

Rihanna shpenzon 1 milion dollarë në vit vetëm për flokët e saj

Përgjatë viteve, Rihanna ka frymëzuar njerëzit në të gjithë botën me flokët e saj. Ajo është e njohur për flokët e saj me shkëlqim dhe drejt, duke ruajtur teksturën e saj natyralet flokëve  dhe shpesh duke i shfaqur edhe me gërsheta tradicionale Bantu.

Pavarësisht nëse ajo flokë zjarr të kuqe, ose bionde, apo flokë të zinj e të shkurtër, flokët e saj gjithmonë duken bukur. Dhe duke pasur parasysh sa para harxhon për to, kjo nuk është për t’u habitur.

Sipas raportimeve, Rihanna harxhon mbi 1 milion dollarë në flokët e saj çdo vit. Kjo arrin në mbi 22,000 dollarë në javë, njofton Insajderi.

Kjo tingëllon si një shumë e egër për të shpenzuar në flokë, dhe për shumicën e njerëzve, do të ishte. Por me investimin e Rihanna-s në industrinë e bukurisë, të kujdesesh për pamjen nuk është thjesht kotësi. Ajo po mbron markën e saj dhe marka e Rihanna-s është përsosmëri. /Insajderi.com

Burimi: Cheat Sheet