Rikthimi i Spice Girls një ‘dështim’, mungon Victoria Beckham

Rikthimi i Spice Girls një ‘dështim’, mungon Victoria Beckham

Emma, Geri, Mel B dhe Mel C, i dhanë mbrëmë nisje turit të shumëpritur të rikthimit të Spice Girls, shkruan lajmi.net.

Koncerti i parë u mbajt në Dublin dhe të pranishmit që kishin paguar bileta për t’i dëgjuar dukeshin të pakënaqur.

E megjithatë, vajzat e grupit pa Victoria Beckhamin shkaktuan shumë ovacione. Nuk ka munguar urimi i saj për vajzat e grupit.

Këtë e bëri nëpërmejt një postimi të fundit në Instagram.Victoria nuk pati mundësi të konfirmonte 6 datat e koncerteve të turit të Spice Girls dhe e gjithë kjo për shkak të angazhimeve me sipërmarrjet e saj të modës.