Rina Balaj bën ndryshim duket si Tuna

Rina Balaj bën ndryshim duket si Tuna

Një nga më të komentuara në media e që ka arritur shumë sukses me hitet e saj, Rina Balaj ka eksperimentuar shumë me look-un e saj së fundmi.

Për disa kohë, Rina hoqi dorë nga flokët e zeza  dhe papritur i bëri të kuqe.Mirëpo mesa duket edhe këtë  ngjyrë reperja nuk është ende e kënaqur dhe ka bërë sërish ndryshim.

Në fotot e fundit Rina shfaqet e veshur me ngjyrë pink. Të njëjtin model flokësh dhe të njëjtat ngjyra i ka edhe Tuna në fotot e fundit.

Ky model flokësh është kthyer në trend së fundmi dhe mesa duket këngëtaret shqiptare janë të parat që po e ndjekin.