Rita Ora nuk mban mend që ishte në lidhje me Rob Kardashian

Rita Ora nuk mban mend që ishte në lidhje me Rob Kardashian

Në fillimet e karrierës së saj, Rita Ora dhe Rob Kardashian, vëllau i vogël i motrave Kardashian ishin në një lidhje për një kohë jo shumë të gjatë.

Ata e përfunduan lidhjen pas dy muajsh për shkak se jetonin në vende të ndryshme dhe se nuk kishin kohë për njëri tjetrin.

Ndarja e tyre u përcoll me një seri tweets nga Rob, në të cilën ai e akuzonte Ritën që e ka tradhtuar me shumë meshkuj të tjerë.

Tani në një intervistë për Sunday Times Rita u pyet se si është të jesh në lidhje me një Kardashian, në të cilën ajo u përgjigj që e kishte harruar fare këtë lidhje.

Kur një grua ju tradhton me një burrë, unë mund të jetoj me këtë. Njerëzit bëjnë gabime, më besoni. Kam falur shumë here. Por kur një grua nuk e respekton veten duke u ngatërruar me më shumë se 20 burra ndërsa është në marrëdhënie me një burrë besnik. Unë thjesht nuk kuptoj se si një grua mund të ja bëjë këtë trupit të saj. Dhe karriera e saj nuk është nisur akoma. Unë nuk e duroj pazotësinë “.

Rita komentoi: ‘Unë nuk jam duke shkuar me Rob. Ne ishim afër për një kohë, por nuk funksionoi sepse unë nuk isha kurrë atje.

“Isha si një fantazmë. Isha zhgënjyer kaq shumë me veten time dhe më pas pyesja veten pse isha e zemëruar, kështu që vendosa se ishte më e mira për ta mbajtur atë lidhje miqësore, veçanërisht në momentin kur ka kaq shumë gjëra që po ndodhin”./Insajderi.com

Daily Mail