Pakoja Roaming është më stresuesja dhe më e shtrenjta më konsumatorët e telefonisë mobile. Për të evituar stresin e juaj gjatë pushimeve verore, kompania

Roamingu – Stresues dhe shpenzues nëse nuk e përdorni ofertën e lirë të Z-Mobile

Roamingu – Stresues dhe shpenzues nëse nuk e përdorni ofertën e lirë të Z-Mobile

Pakoja Roaming është më stresuesja dhe më e shtrenjta më konsumatorët e telefonisë mobile. Për të evituar stresin e juaj gjatë pushimeve verore, kompania Z-Mobile ka thjeshtësuar mënyrën e përdorimit të saj dhe ka ofruar çmime të lira për pakon Roaming.

Kjo kompani nëpërmjet një publikimi në “Facebook” ka treguar për detajet e ofërtës më të lirë në treg të emërtuar “Izet, qitash hiq mos e nal!”.

#IZET a je lodh prej këtij qyteti e prej këtij t’nxehti?? Merre #zmobile me veti dhe shfrytëzo #INTERNETIN me ofertat më të lira, në #Shqipëri??, #Maqedoni??, #MalteZi??, #Greqi?? dhe #Turqi??Për më shumë info ?http://bit.ly/2NFxbpT#Internet3G #Internet4G #Roaming

Gepostet von Z Mobile am Freitag, 29. März 2019

 

“Me Z Mobile mund të shfrytëzoni internet 4G në bregdetin tuaj më të dashur. Me ofertat më të lira, notoni e lundroni të lumtur në Shqipëri, Mal të Zi, Turqi, Greqi Maqedoni dhe Europë”, thuhet në njoftimin e “Z-Mobile”.

Gjitha detajet dhe çmimore mund t’i gjeni në këtë vegëz: KLIKO KETU