Roveshatat më bukura në histori të futbollit – ku renditet goli i Ronaldos

Roveshatat më bukura në histori të futbollit – ku renditet goli i Ronaldos

Roveshata është sigurisht një nga veprimet më spektakolare në futboll. Pioneri i kësaj akrobacie në fushën e lojës ka qenë braziliani Leonidas, në vitin 1932.

Duhet thënë që nuk është nevoja të jesh futbollist klasi për ta bërë, thjesht duhet të gjesh momentin e caktuar dhe të kesh pak fat.

Golat më të bukur të shënuar me gërshërë