Roy Jones Jr ka filluar pregaditjet për meçin kundër Mike Tyson(VIDEO)

Roy Jones Jr ka filluar pregaditjet për meçin kundër Mike Tyson(VIDEO)

Meçi në mes Mike Tyson dhe Roy Jones Je u zyrtarizu gjatë kësaj jave. Kur kanë mbetur më pak se 1 muaj e gjysmë për këtë luftë, Duket se Roy Jones i ka filluar përgatitjet e tij, raporton Insajderi.

Ai ka postuar një video në Instagram, ku shihet tek sa ushtron në palestër dhe duhet se ai po merrë një formë të mirë.

Mike Tyson ka filluar më herët përgatitjet, qysh në kohën e karantinës, kur e gjithë bota ishte bllokuar, ai publikonte video nga stërvitjet e tij./Insajderi.com.