Rrahje masive dhe arrestime në ndeshjen e futbollit anglez (VIDEO)

Rrahje masive dhe arrestime në ndeshjen e futbollit anglez (VIDEO)

Takimi ndërmjet ekipeve Crewe dhe Port vale, në Ligë ne Dytë të Futbollit në Angli (që i bie rangu i katërt i garave), është përcjellë nga më shumë se 600 shikues, një e treta prej të cilave kanë qenë tifozë të ekipit mysafir.

Pikërisht midis tifozëve edhe kishte pasur tensione dhe ishte shkaktuar një incident, si pasojë e së cilit një shikuese është lënduar dhe është dashur të trajtohet nga mjekët, kurse dy prej tifozëve të përfshirë në rrahje masive janë arrestuar.

 Takimi ka përfunduar 2:2, kurse një pjesë e incidentit është xhiruar edhe në videon që mund të shikohet këtu.