Rrëfimi ekskluziv i dëshmitarit të masakrës në Krushën e Madhe

Rrëfimi ekskluziv i dëshmitarit të masakrës në Krushën e Madhe

Milaim Bellanica është dëshmitari i masakrës së Krushës së Madhe i cili xhiroi ekzekutime, fjalime të ndryshme të serbëve në Krushë të Madhe.

Dëshmitari ka rrëfyer ngjarjen që nga marrja e  lajmit  të parë për hyrën e forcave paramilitare në Krushë dhe deri në rrëfimin e tij për BBC, po ashtu edhe humbjen e dëshmive të cilat i posedonte.

Bellanica në këtë dokumentare ka rrëfyer edhe për dëshminë të cilën u ka dhënë BBC, vendimin për dorëzimin e incizimeve sfidat e marrëveshjes  si dhe ka treguar si dhe cilit politikan të tanishëm ja ka dorëzuar origjinalin e incizimeve.