Rrëfimi tronditës nga Mike Tyson: Nëna ime ishte prostitutë…

Rrëfimi tronditës nga Mike Tyson: Nëna ime ishte prostitutë…

Mike Tyson do të mbetet në histori si një nga boksierët më të mirë. Kampion bote dhe ekspert i nokautit të shpejtë. më shumë në Insporti.com.