Rrënimi i Teatrit Kombëtar  – Opozita dhe artistët bashkë në protestë

Rrënimi i Teatrit Kombëtar  – Opozita dhe artistët bashkë në protestë

Objekti i Teatrit Kombëtar është rrethuar sot në orët e para të mëngjesit nga dhjetëra forca policore.

Ish-deputetë të opozitës ndodhet tek Teatri Kombëtar, i cili është rrethuar nga policia në tentativë për t’u shembur.

Ajo që artistët i trembeshin prej më shumë se një viti po ndodh mëngjesin e sotëm.