Rrëzimi i qeverisë, Veseli ka një porosi për Zafir Berishën

Rrëzimi i qeverisë, Veseli ka një porosi për Zafir Berishën

Kuvendi nuk e ka vazhduar seancën e në orën e paraparë për shkak të mungesës së kuorumit, ndërsa Kadri Veseli i ka thënë deputetit të Nismës, Zafir Berishës se mund t’i bashkohet opozitës për ta rrezuar Qeverinë.

Kuvendi nuk e ka vazhduar seancën e në orën e paraparë për shkak të mungesës së kuorumit, ndërsa Kadri Veseli i ka thënë deputetit të Nismës, Zafir Berishës se mund t’i bashkohet opozitës për ta rrezuar Qeverinë.

Kuvendi ka shkuar në 15 minuta pauzë pasi nuk pati kuorum për të mbajtur seancë pas bojkotit të deputetëve të Vetëvendosjes dhe LDK’së.

Kreu i Kuvendit Kadri Veseli ka thënë se nuk do të lejojë që individë të caktuar ta përcaktojnë rrjedhojën e punës në Kuvend.

Ndërsa Veseli i tha deputetit të Nismës, Zafir Berishës që është i lirë që t’i bashkohet opozitës për t’i bërë votat e mjaftueshme për rrëzimin e Qeverisë.

“Jepjau ti votën, edhe nja 2 a 3 aty”, ishin fjalët e Veselit për Berishën.