“Rroftë shkau, kryqin në ballë do t’ua mbajë” – vazhdojnë ofendimet nga dy radikalët e Shqipërisë

Ofendimet e dy radikalëve, Anton Zefi dhe Luigj Marku të cilët tashmë janë duke u hetuar edhe nga Policia e Shqipërisë kanë vazhduar me ofendimet dhe sharjet e tyre ndaj myslimanëve, shkruan Gazeta Insajderi. Në disa video të reja të cilat kanë ardh në adresë të Gazetës Insajderi, Luigj Marku dëgjohet duke sharë myslimnët dhe … Continue reading “Rroftë shkau, kryqin në ballë do t’ua mbajë” – vazhdojnë ofendimet nga dy radikalët e Shqipërisë