UÇK-ja nuk njolloset

Rrustem Mustafa: Specialja është produkt anti UÇK

Rrustem Mustafa: Specialja është produkt anti UÇK

Ish komandanti i UÇK-së Rrustem Mustafa ka thënë se Gjykata Speciale duhet t’i mbyllë gjithë ato të pa vërteta rreth UÇK-së të cilat vijnë si pasojë e një fushate anti-UÇK, njofton Insajderi.

Ai përmes një statusi në Fecbook, ka thënë se është produkt i fushatës anti-UÇK,  por megjithatë e vërteta do të triumfojë në fund.

“Udhëheqësit e UÇK, padyshim do të hyjnë̈ në analet e historisë̈ si kulmi i përpjekjeve për të çliruar shqiptarët njëherë̈ e mirë, por edhe si goditja më e fortë bolshevizmit dhe aleatëve të saj, duke fituar e mira mbi të ligën”./Insajderi.com