Sa paguhet për një dasmë Robert Berisha? Ja kush e merr bakshishin

Sa paguhet për një dasmë Robert Berisha? Ja kush e merr bakshishin

Robert Berisha  që po ashtu është tejet i komentuar, së fundi në një intervistë për revistën “Story” ka folur për pagesat që merr në një dasma.

Roberti duke mos dhënë shifra ka thënë se kjo varet nga dasma që merr pjesë dhe se përveç pagesës fikse edhe bakshishet janë të mira.

“Varet se në çfarë dasme marr pjesë, paguhem mjaft mirë, sa ju përket bakshisheve të gjitha parat që i hedhe nuses në fund të dasmës I takojnë orkestrës”, ka thënë Roberti.

 

Review sjell fansin e flakt të Albin Kurtit