Sa para përfiton familja Rugova nga shteti i Kosovës?

57 mijë euro për 12 punonjës të rezidencës Rugova dhe peleti i paguar për gjithë sezonin dimëror në vlerë të 9 mijë e 500 eurove. Këto kanë qenë vetëm disa nga përfitimet e familjes Rugova deri më tani nga shteti i Kosovës. Ditë me fat ka qenë edhe e marta për familjen e ish-presidentit Ibrahim … Continue reading Sa para përfiton familja Rugova nga shteti i Kosovës?