Sa peshon pasuria e Xhavit Halitit?

Sa peshon pasuria e Xhavit Halitit?

Një personazh shumë interesant i luftës e i pasluftës, Xhavit Haliti po ashtu mund të futet tek lista e milionerëve. Indoks ka bërë profile për politikanët e pasur kosovarë. Ndër ta është edhe Xhavit Haliti. Sa peshon pasuria e tij e mësoni në këtë dokumentar.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks në këtë episod do të sjell edhe një herë në vëmendjen e publikut pasuritë e njerëzve që e drejtojnë Republikën. Sa peshon ajo pasuri dhe si e bënë atë. Kush është milionerë pa pasur as një kompani e as aksione në biznese. Kush u pasurua pasi hyri në politikë. Janë këto disa pyetje që marrin përgjigje, bashkë edhe me shumë dilema rreth deklarimit të pasurisë së drejtuesve milionerë të një shteti të varfër.