Sami Lushtaku flet për akuzat e Dinës: Nuk e njoh as biznesmenin

Një orë pasi shefi i Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik, Blerim Dina, tha për Insajderin se është ndalur dhe kërcënuar në rrugë nga biznesmeni, Naim Sallahu, pronar i kompanisë “Sallahu” dhe Shaban Lushtaku, për të cilin tha se është kushëri i Sami Lushtakut, ka reaguar edhe vet kryetari aktual i Skenderajt. Sami Lushtaku i tha … Continue reading Sami Lushtaku flet për akuzat e Dinës: Nuk e njoh as biznesmenin