Samsung lanson variantin olimpik të Galaxy S10+, Olympic Game Edition

Samsung lanson variantin olimpik të Galaxy S10+, Olympic Game Edition

Samsung ka lansuar një edicion olimpik të Galaxy S10 + për të festuar Olimpiadën Verore 2020 në Tokio.

Me ngjarjen që po mbahet në Japoni, nuk duhet të jetë e befasishme për të kuptuar se ku është i disponueshëm varianti ekskluziv i telefonit – megjithëse konsumatorët nuk do të duhet të presin deri në vitin 2020 për ta marrë atë: është në shitje tani për $1000.

Kjo nuk është hera e parë që Samsung ka lansuar një version olimpik të një telefoni.

Së pari, ishte edicioni olimpik i Galaxy Note në vitin 2012, ndjekur nga Galaxy Note 3 Olympic Edition në 2014, edicionin olimpik të Galaxy S7 në 2016 dhe Galaxy Note 8 Olympic Edition në 2018.

Galaxy S10 + Olympic Game Edition nuk është aq i ndryshëm nga modeli standard Color Prism White i Galaxy S10 +, me dallimin kryesor që është përfshirja e një embleme Tokio 2020 në pjesën e prapme.

Nuk ka asnjë informatë nëse Samsung po planifikon të sjellë edicionin e lojërave olimpike në tregje të tjera.