Samsung me probleme në Indi

Samsung me probleme në Indi

Samsung tash e disa ditë është bërë pjesë e thashethemeve, se telefonat e serisë së ardhshme Samsung Galaxy S7 dhe S7 edge do të jenë tani produktet më të shitura, por tregimi i njëjtë nuk është edhe në Indi.

Mediat lokale në Indi kanë raportuar se Samsungu ,vetëm pak ditë më parë, ka treguar se S7 Galaxy (varianti Exynos ) është ndaluar së shitur në qytetet kryesore, raporton Insjaderi, duke pasur një imazh apo fotografi pre 5.1 inq jo të mirë.

Ky lloj i telefonave të Samsung në të gjithë botën ka pasur një shitje të jashtëzakonshme, megjithatë në Indi raportohet se kanë pasur probleme pasi që kanë disa probleme me kamerën dhe u mungon fokusi.