Samsung prezanton në Kosovë Samsung Galaxy Note 10 dhe 10 +

Samsung prezanton në Kosovë Samsung Galaxy Note 10 dhe 10 +

Dje në Prishtinë u prezantuan Samsung Galaxy Note 10 dhe 10+ .

Pas lansimit në Amerikë, me 7 gusht Samsung Galaxy Note 10 dhe 10 +,  shënuan sukses të jashtëzakonshëm në tregun Amerikan, duke tejkaluar të gjitha pritshmëritë, e një gjë të tillë po pritët të bëj edhe në tregun europian.

I gjithë ky sukses erdhi falë punës së madhe të Samsungut për të përmbushur çdo kërkesë të konsumatorëve.

Kjo mrekulli e fundit nga Sammsung është rezultat I shume viteve zhvillim tha ndër të tjera Arbnor Berisha, njeri nga përfaqësuesit e Smasungut në Kosovë.

Kamerë më të avancuar, memorie më të madhe, funksionalitet më I lartë, ekran të përkryer, rezistenca ndaj ujit dhe lidhje e lehte me çdo pajisje falë të Samsung DEX, vetëm me një kabull mbushësi,  bën që Samsungu të pushtoj tregun amerikan, dhe pritet që një gjë e tillë të ndodhë në tregun global.