Samsung shet 55 milionë njësi të telefonave Galaxy

Samsung shet 55 milionë njësi të telefonave Galaxy

Sipas raportit të firmës, Galaxy S7 dhe S7 Edge kanë arritur të marrin shitje të kombinuara për 7.2 milionë njësi, gjatë vetëm një tremujori.

Kjo do të thotë që në total, dy pajisjet janë shitur në 55 milionë kopje.

Edhepse Samsung rrallë bën të njohura shifrat e shitjeve, duo Galaxy S6 thuhet të ketë arritur dërgimin e 45 milionë njësive.

Galaxy S7 nuk ka tejkaluar ende rekordin e S5 ose S4, ende ka kohë për këtë, pasi që Samsung vazhdon të bëj promocion atraktiv mbi këtë produkt.

Në ndërkohë, dyshja S8 pritet të arrijë shitjen prej 55 milionë njësive në fund të këtij viti.