Sara Hoxha flet për martesën, “Për’puthen” dhe fëmijën e dytë

Sara Hoxha flet për martesën, “Për’puthen” dhe fëmijën e dytë

Shpeshherë, Sara Hoxha zhvillon sesione pyetjesh përgjigjesh në llogarinë e saj në Instagram. Ajo pranon pyetje nga më të ndryshmet dhe përpiqet të kthejë sa më shumë përgjigje.

Në një mish-mash pyetjesh, ajo ndër të tjera zgjodhi bashkëjetesën mbi martesën. Për një kohë të gjatë ajo bashkëjeton më Ledrin me të cilin ka edhe një vajzë, Poem Blu.

Mes martesës dhe bashkëjetesës ajo zgjodhi këtë të fundit duke mos dhënë arsye përse.

Ndërkaq, vogëlushja e saj po rritet dhe ethet e mëmësisë kanë bërë që Sara të dëshirojë edhe një fëmijë të dytë. Por të mundej, ajo do të donte sërish një vajzë.

Një nga ndjekësit e pyeti nëse ndjek “Për’puthen” dhe kë do ët zgjidhte mes Antonelës dhe Ledianës.

Ajo u përgjigj se mes dy vajzave që janë akoma në formatin e dashurisë, ajo preferon më shumë Anonelën. /Insajderi.com