Kryeministrja e Serbisë Ana Brnabiq, ministrat dhe drejtori i të ashtuquajturës  Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë Marko Gjuriq do të marrin pjesë në seancën e Kuvendit të Serbisë.