“Seksi me princin, i pështirë” – skllavja tregon tmerrin: Ai u ngrit dhe më tha…

“Seksi me princin, i pështirë” – skllavja tregon tmerrin: Ai u ngrit dhe më tha…

“Skllavja e seksit”, Virgina Roberts e ka përshkruar seksin me princin Andrew si të pështirë. Ajo tha se ishte urdhëruar të bënte seks me Dukën e Jorkut, ndërsa ishte marrë nga pedofili miliarder Jeffrey Esptein kur ishte 17-vjeçe.

Roberts tregoi se e kishin hipur në një avion, ku më pas do të takonte princin dhe se e dashura e pedofilit miliarder e kishte porositur se duhej të bënte çdo gjë që ajo kishte bërë edhe për Esptein.

“Unë thjesht nuk prisja që një njeri i familjes mbretërore, që unë e admiroja, të bënte këtë. Seksi nuk zgjati shumë, por ishte e neveritshme. Ai u ngrit dhe më tha faleminderit dhe më pas u largua. Unë u ula në shtrat dhe isha e tmerruar.

Më pas e dashura e Jeffrey më tha se unë e kisha bërë atë të lumtur. Sapo isha abuzuar nga një anëtar i familjes mbretërore.  Nuk isha e lidhur me zinxhirë pas një lavamani, por këta njerëz të fuqishëm ishin zinxhirët e mi”, tha ajo.