Selmanaj: Në Istog, përkrahje e fuqishme për Gani Dreshajn

Selmanaj: Në Istog, përkrahje e fuqishme për Gani Dreshajn

Deputeti i AAK-së, Rasim Selmanaj gjatë mbylljes së fushatës në Istog, ka thënë se përkrahja për Gani Dreshajn ishte e fuqishme.

Ai thotë, se Fryma e ndryshimit dhe e fitorës dominon në çdo lokalitet të komunës së Istogut.

Postimi i plotë:

Përkrahje e fuqishme për Gani Dreshajn!

Fryma e ndryshimit dhe e fitores dominon në çdo lokalitet të komunës së Istogut!

Kisha nderin të jem pjesë e tubimit elektoral në Vrellë të Istogut!

Sonte preka nga afër fitoren e kryetarit në ardhje, Gani Dreshaj!

Urime Istog!

Urime z. Dreshaj!