Serbi që thotë se i do shumë shqiptarët dhe Shqipërinë

01.11.2017 20:45
Serbi që thotë se i do shumë shqiptarët dhe Shqipërinë

Quhet Filip Vukadinoviç dhe është një serb tejet i moderuar. ka studiuar për tri vite në Tiranë për gjuhën shqipe. Po, po, për gjuhën shqipe.

Madje thotë se e do shumë Shqipërinë dhe shqiptarët. E rrallë kjo në këto kohë tensioni të panevojshëm, por tejet mbresëlënëse.

Djaloshi nga Serbia thotë se përfundoi duke studiuar gjuhën tonë prej një kënge shqipe… Shokët shpesh e ngacmojnë për këtë, por ai nuk ua vë veshin. në një intervistë ekskluzive për “Panorama Sport”, Vukadinoviç rrëfen edhe situatën në Beograd së fundmi.