Serbia thotë se nuk do të heqë kurrë dorë nga Trepça

Serbia thotë se nuk do të heqë kurrë dorë nga Trepça

Sot në Serbi është festuar Dita e minatorëve.

Me këtë rast, Petar Petkoviq, zyrtar e të ashtuquajturës Zyrës për Kosovë në Serbi, Marko Gjuriq, ka thënë se Serbia qëndron e vendosur në ato që ka thënë më herët për Trepçën dhe se kjo e fundit i takon minatorëve dhe popullit serb në Kosovë, transmeton lajmi.net.

“Serbia qëndron e vendosur për Trepçën. Së bashku ne kemi luftuar dhe do të luftojmë për ta ruajtur atë. Ajo ka qenë gjithmonë e jona”, është shprehur Petkoviq.