Sërish protesta kundër dënimeve për “Kumanovën”

Sërish protesta kundër dënimeve për “Kumanovën”

Në një takim të përbashkët të shtunën në Kumanovë, këshilli i Familjarëve të rastit Lagja e Trimave, bashkë me Shoqatën e të Burgosurve dhe të Përsekutuarve Politik.

OVL UÇK dhe përfaqësues të disa asociacioneve të tjerë vendosën që me datën 30 dhjetor të organizojnë një protestë kundër dënimeve drakonike nga gjyqet për të cilët disa institucione relevant ndërkombëtar kanë deklaruar se janë të partizuar, thonë organizatorët e protestës, transmeton Zhurnal.

Protesta do të fillojë në orën 13 te Sheshi Skënderbeu për të përfunduar përpara Gjykatës së Apelit.