Pamje nga përleshja në LDK

Pamje nga përleshja në LDK

Zyrtarët e Lidhjes Demokratike të Kosovës janë përplasur sërish gjatë procesit zgjedhor. Kësaj rradhe përplasja ka ndodhur në degën e lagjes ‘Mati 1’ në Prishtinë.

Në video shihet se ka intervenuar edhe Policia e Kosovës.  Dyshohet se një person është lënduar dhe ka kërkuar ndihmë mjekësore.

Përleshja të tilla brenda partisë ka pasur para një muaji në degën e LDK-së në Mitrovicë.