Sfida e parë e Qeverisë së re: Si të kemi 24 orë energji elektrike 

Kur me 21 korrik në mbledhjen e fundit të Qeverisë në ikje të drejtuar nga Isa Mustafa, miratoi vendimin për shpronësim për interes publik të pronave të paluajtshme të pronarëve dhe zotëruesve të interesit të cilat preken nga realizimi i Projektit për zgjerimin e mihjes sipërfaqësore për eksploatim të thëngjillit për prodhim të energjisë elektrike … Continue reading Sfida e parë e Qeverisë së re: Si të kemi 24 orë energji elektrike