Shefi i EULEX-it: Sundimi i ligjit duhet të jetë për të gjithë, jo vetëm i disave

Shefi i EULEX-it: Sundimi i ligjit duhet të jetë për të gjithë, jo vetëm i disave

Lars, Gaunnar Ëigemark i cilië ëshë shef i misionit të EULEX ka thënë se sundimi i ligjit duhet të ndërtohet nga poshtë dhe të jetë i të gjithëve dhe jo vetëm i disa personave.

“Sundimi i ligjit duhet të ndërtohet nga poshtë dhe të jetë i të gjithëve, jo vetëm i disa prej tyre. Krenar për punën tonë me organizatën e shoqërisë civile IKD, për angazhimin e qytetarëve të zakonshëm të Kosovës si ‘monitorues’ të gjyqësorit të Kosovës”, ka shkruar Wigemark social Twitter.

EULEX është me mision të autorizuar nga Bashkimi Europian në Kosovë