Shefi i OSHP-së: Jam kërcënuar nga një biznesmen dhe një kushëri i Sami Lushtakut

Kryetari i Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik, Blerim Dina, ka qenë duke shkuar në shtëpinë e tij, pasi ka përfunduar punën, kur në një rrugicë afër shtëpisë së tij është ndalur nga dy persona të cilët e kanë kërcënuar. Lajmin e ka bërë të ditur vet Dina, për Insajderin, duke treguar sesi një biznesmen Naim … Continue reading Shefi i OSHP-së: Jam kërcënuar nga një biznesmen dhe një kushëri i Sami Lushtakut