Shefja e BE-së: Shfuqizimi i ligjit të Speciales tmerrues dhe shumë i dëmshëm

Shefja e BE-së: Shfuqizimi i ligjit të Speciales tmerrues dhe shumë i dëmshëm

Shefja e Zyrës së BE-së ka reaguar ndaj përpjekjeve të Thaçit, Haradinajt dhe Veselit për ta shfuqizuar ligjin për Gjykatën Speciale. Ajo ka thënë se kjo përpjekje është tmerruese.

“Iniciativa e Kuvendit të Kosovës për ta Ligjin për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar është tmerruese dhe ektremisht e dëmshëm. Një veprim i tillë do të rrezikojë gjithë punën që është bërë viteve të fundit në sundimin e ligjit dhe drejtësisë dhe do të minojë të gjithë ata që janë ngritur për ti dhënë fund mos ndëshkueshmërisë” ka shkruar Apostolova në Twitter.